Kära vänner till Blåkläder,

Precis som ni tar vi den nuvarande situationen med COVID-19 på allvar och har den senaste tiden justerat våra personalrutiner och affärsverksamheter för att göra vår del i att minimera ytterligare spridning av viruset.

I realtid följer vi utvecklingen på alla våra marknader i Skandinavien, Europa och resten av världen. När nya rekommendationer och förordningar från nationella och lokala hälsomyndigheter kommer in anpassar vi oss och agerar därefter för att följa dessa.

På Blåkläder känner vi ett ansvar för säkerheten och hälsan hos våra kunder, anställda, leverantörer och återförsäljare. För att minska risken för virusspridning under denna tid så uppmuntrar vi till exempel de av våra anställda som kan arbeta hemifrån att också göra det, och på vårt lager har vi dessutom mindre personalstyrka som arbetar samtidigt.
Produktionen av Blåkläders plagg är fullt igång eftersom den är belägen i Myanmar och på Sri Lanka, två länder som inte riktigt påverkas av viruset i detta skede.
Vi gör vår del för att stoppa virusspridningen medan vi fortfarande utför vårt jobb med att tillhandahålla och leverera arbetskläder till er.

Vi uppmanar alla där ute att ta extra noga hand om er och andras hälsa. Det är allas ansvar att bidra till att stoppa spridningen av COVID-19, så tvätta händerna, håll er borta från större folksamlingar och minimera ert resande. Men glöm inte att le mot folk ni träffar!

Tack för er förståelse, lojalitet, tålamod och viktigast av allt - ta hand om er själva och andra i dessa utmanande tider.
Vi fixar detta tillsammans!

Anders Carlsson,
Managing Director Blåkläder