poster
BLÅKLÄDERNÄR KVALITET SPELAR ROLL

Upptäck styrkan bakom Sveriges ledande arbetsklädesvarumärke. På Blåkläder skapar vi inte bara slitstarka, bekväma och funktionella arbetskläder som hjälper användarna prestera på topp. Vi erbjuder även helhetslösningar för inköp, logistik och tvätt som besparar våra kunder både tid och pengar. Här berättar vi mer om vad vi kan göra för er!

KVALITET HELA VÄGEN GER ER ARBETSKLÄDER NI KAN LITA PÅ

Blåkläders breda sortiment av arbetskläder, skor och handskar är utvecklat för att möta behoven hos alla hårt arbetande yrkesproffs där ute. Våra produkter är utvecklade med kvalitet i fokus där alla material noggrant testas i vårt eget laboratorium såväl som av erkända institut tillsammans med våra utvalda leverantörer. Att vi äger vår produktion och har kontroll över hela värdekedjan gör att vi kan säkertställa kvalitet i alla led från start till mål. Ett löfte som symboliseras av vår livstidsgaranti på sömmar.

60 ÅR AV KUNSKAPSUTBYTE

Blåkläders produktutveckling går ständigt på högvarv. Över 1200 nya produkter har sett dagens ljus under de senaste åren. Men det är något vi aldrig hade kunnat göra själva. Vi utvecklar våra våra produkter i nära samarbete med våra användare som ger värdefull feedback och våra kunders utmaningar inspirerar oss att vara innovatiova. Stort som smått fångas upp för att effektivt möta kundbehoven ute i verkligenheten.

RÄTT KLÄDD FRÅN TOPP TILL TÅ OCH FINGERSPETS

Blåkläders mångsidiga produkter är noggrant utformade för att möta behoven hos moderna yrkesmän och kvinnor. Från slitstarka arbetsjackor och byxor till robusta skor och handskar där varje beståndsdel är noggrant utvecklad för att ge bästa komfort, ergonomi och skydd för arbetsuppgiften. Något som är värt att lyfta lite extra är vårt breda damsortiment som spänner över samtliga produktområden, så även skor där storlek 35-39 har damläst.

Vårt breda sortiment gör att vi kan klä de flesta yrkesgrupper från topp till tå och fingerspetsar. Med 5 miljoner produkter i lager och effektiv logistik kan även stoltsera med en leveranssäkerhet på hela 97%.

NÅGRA AV VÅRA MEST POPULÄRA PRODUKTER

Kundservice:
0325-66 19 10

Blåkläders Huvudkontor

Box 124

512 23 Svenljunga

Öppettider

Måndag-torsdag 07:30-16:30

Fredagar 07:30-15:15

Lunchstängt 12:00-12:45

Besöksadress

Prästagärdet 3

512 53 Svenljunga

© 2024 BLÅKLÄDER AB. Alla rättigheter förbehållna.