poster
FLAM & MULTINORM KOLLEKTIONER

SKYDDSKLÄDER FÖR HÖGRISKARBETE

Våra flamskyddskollektioner ger maximalt skydd för svetsare, elektriker, industriarbetare och andra grupper som utsätts för elektriska faror, eld och hetta, kemikalier i vätskeform eller som vistas i farliga utomhusmiljöer. Alla plagg är certifierade enligt europeisk standard och har samma höga kvalitet och funktion som våra övriga arbetskläder.

poster
KLÄ DIG I FLERA LAGERFÖR ÖKAT SKYDD

HITTA DIN PLAGGKOMBINATION

BLÄDDRA I FLAMKATALOGEN

INHERENTA SKALPLAGG & REGNPLAGG

När ditt arbete kräver smidiga och rörliga plagg som måste vara flamskyddade, synbara samt vattentäta är denna kollektion den enda rätta för dig. Det finns inga begränsningar med dessa plagg!

 

MULTINORM LIGHTWEIGHT HI-VIS ORANGE

Inherent flamskyddade plagg i orange varselfärg som är lätta i vikten och samtidigt högpresterande samt slitstarka. Fullproppade med funktionella lösningar och välbehövlig komfort när den behövs som mest. 

INHERENT STRETCH

Blåkläder är bland de första på marknaden med inherent flamskyddade arbetskläder ackompanjerat av stretchpaneler. Denna kollektion av byxor kombinerar maximal rörelsefrihet och ökad bärarkomfort med outtröttlig rivstyrka.

MULTINORM LIGHTWEIGHT DAM

När ditt arbete kräver bästa tänkbara flamskydd och slitstyrka är Blåkläders multinormplagg för dam det du behöver. Flamkollektionen har dampassform och ripstop som garanterar rivstyrka och slitagemotstånd i utsatta arbetsmiljöer.

MULTINORM LIGHTWEIGHT

Materialet i nya kollektionen är inherent vilket innebär att flamskyddet är inbyggt i fibrerna. Det ger hållbara, lätta och sköna plagg att arbeta i.

MULTINORM HEAVYWEIGHT

Materialen har den bästa kombinationen av styrka och komfort. Plaggen är behagliga att bära samtidigt som de är certifierade till skydd för flam, svets och varsel. Plagg du kan använda i utsatta miljöer.

SVETS

Materialen är utvalda speciellt för att leva upp till de höga krav på säkerhet som ställs i tuffa miljöer där svets förekommer.

FLAM

Materialen är utvalda för att skapa komfortabla och slitstarka plagg. Den höga andelen bomull gör dom behagliga att bära samtidigt som de har ett maximalt skydd.

SKYDDAD I ALLA LAGER

För maximalt skydd är det viktigt att bära flamskyddade plagg i alla lager. Vanliga polyesterunderkläder utsatta för extrem värme smälter mot huden och kan orsaka svåra brännskador.

EN-STANDARDER

Använd rätt plagg för rätt ändamål. Här får du en tydlig översikt över vilka certifieringar som passar de olika kläderna.

VÅRA KOLLEKTIONER

Se våra senaste kollektioner av arbetskläder.

REDO ATT UTRUSTA DIG?HITTA DIN ÅTERFÖRSÄLJARE
Kundservice:
0325-66 19 10

Blåkläders huvudkontor

Box 124

512 23 Svenljunga

Öppettider

Måndag-torsdag 07:30-16:30

Fredagar 07:30-15:15

Lunchstängt 12:00-12:45

Besöksadress

Prästagärdet 3

512 53 Svenljunga

© 2023 BLÅKLÄDER AB. Alla rättigheter förbehållna.