IN ORDER TO SHOW YOU THIS CONTENT YOU NEED TO CHANGE YOUR COOKIE SETTINGS.

GIVE A DAMN

Give a damn today - to give it hell tomorrow!

 

NY SKOKOLLEKTION

Varje beståndsdel och komponent är noggrant utvecklad och utvärderad och vår kollektion med arbetsskor håller samma höga standard som våra arbetskläder.


VÅRA SKOR

 • Modell
  Namn
  Pris
  Färg
  Certifieringar
  Storlekar

 

 

 

”Man har ju på sig sina arbetsskor 10-11 timmar om dagen, så det är jätteviktigt att de är sköna och gör det som de ska.”

— Fredrik Larsson, Snickare

 

 

 

”För oss som jobbar mycket på tak är stabiliteten i skorna extra viktig.”

- Per Uddén, Snickare

Nära hälften av sjukdomarna inom bygg- och anläggning i Sverige, 47 procent, utgörs av belastningssjukdomar. Det är den i särklass vanligaste arbetssjukdomen.
Källa: Byggnadsarbetaren

 

 

 

SAMARBETEN MED DE BÄSTA

Kvalitet och funktion kommer alltid först när vi utvecklar en produkt. Så även för skor. Våra brukare är de som vet bäst vad våra produkter utsätts för varje dag. Vi söker alltid samarbeten med partners som verkligen förstår vad som krävs för att möta båda våra egna krav men också våra brukares. Vi är stolta över att kunna säga att vi samarbetar med de bästa!
— Anders Carlsson, VD Blåkläder

 

 

 

VI PÅ BLÅKLÄDER JOBBAR FÖR HÅLLBARHET.
TA HAND OM DIN KROPP, DEN SKA HÅLLA EN LIVSTID.

ANDERS CARLSSON, VD BLÅKLÄDER

 

 

 

 

 

BÄST I LÄST

Lästen är som chassit på en bil. Utan stabilitet blir resan inte bekväm. Därför är lästen A och O för en bra passform och balans för skon som helhet. Att nå dit kräver många års erfarenhet och är i grunden ett genuint hantverk. Fagus är ett av få företag som besitter denna kunskap och erfarenhet och tillsammans med dem har vi utvecklat våra egna läster.

 

 

 

 

 

 

600 ÅR AV SAMLAD ERFARENHET

För att utveckla bra skor måste vi förstå de biomekaniska förutsättningarna kring hur foten fungerar och vad den behöver för att supporta foten och hela kroppen genom hela arbetsdagen.