guide for craftman trousers

Den perfekta hantverksbyxan. Svår att hitta - ännu svårare att vara utan.

Vi har 3894 unika arbetsbyxor. De flesta av dem kommer troligtvis vara helt fel för dig. Vi förstår att det kan kännas svårt att hitta rätt, men en perfekt match kan vara skillnaden mellan en bra dag på jobbet och en riktig sk*tdag. Därför har vi skapat Blåkläder Matchmaker.

SÖMMARNA SOM HÅLLER ALLT SAMMAN

Att tillverka hantverksbyxor är ett hårt arbete, och att skapa riktigt bra sådana ännu tuffare. På Blåkläder spenderar vi år efter år, sida vid sida med drivna, uthålliga och nyfikna män och kvinnor som bygger våra samhällen. Det är med hjälp av dem vi utvecklar och förfinar våra hantverksbyxor. Men det handlar inte bara om hårt arbete; det är även en kärlekshandling. Kärlek till kvalitet. Hållbarhet. Passion för fickor och glädje över funktionalitet. Sömmarna binder allt samman och gör att det håller. Här berättar vi mer om hantverket bakom hantverksbyxan.

SPEEDDEJTA NÅGRA AV VÅRA OMTYCKTA BYXMODELLER


1990 HANTVERKSBYXA STRETCH

FUNKTIONELL HANTVERKSBYXA SÖKER BEN

Precis som i vilken fantastisk relation som helst har vi lagt extra kärlek där det verkligen betyder något. Förstärkt för att klara det värsta, med stretchpaneler för bästa bekvämlighet. Villkorslös kärlek, för alla.

Jag är bra på att vara:
• Slitstark
• Praktisk
• Snygg

Jag är dålig på:
• Att komma ihåg din födelsedag

1998 HANTVERKSBYXA 4-VÄGSSTRETCH

PÅLITLIGA BYXOR SÖKER HANTVERKARE

Att vara med någon som är äldre kan ha sina fördelar. Du får kvalitet som är väl beprövad, funktionalitet älskad av tusentals och en design som gått nästan oförändrad genom ett halvt decennium. Här har du ”the real deal”.

Jag är bra på att vara:
• Pålitlig
• Funktionell
• Flexibel

Jag är dålig på:
• Hushållsekonomi

7198 HANTVERKSBYXA 4-VÄGSSTRETCH DAM

KOMPROMISSLÖS KVALITET VILL HA SÄLLSKAP

Ingenting utstrålar självförtroende som när du är i en trygg relation. Dessa byxor kommer att vända huvuden och skydda knän, allt på en arbetsdag. Inget jobb är för tufft för denna ”partner in crime”.

Jag är bra på att vara:
• Uthållig
• Bekväm
• Funktionell

Jag är dålig på:
• Att laga mat

FLER KANDIDATER PÅ KÖ…

DEN PERFEKTA HANTVERKSBYXAN. SVÅR ATT HITTA – ÄNNU SVÅRARE ATT VARA UTAN  

Du vet när du har hittat den rätta. Den som ger dig självförtroende och styrka att ta dig an nya utmaningar. Flexibel när du behöver utrymme, och mjuk när du har en tuff dag. Pålitlig och robust när du kryper på knäna. Du vet när din rumpa är i rätt händer. Det är sann kärlek och den kan vara för evigt. Det är din nya hantverksbyxa från Blåkläder.

RÄTT STORLEK PÅ DEN RÄTTA

I jakten på den rätta kan du inte bara gå på utsidan. Det är vad som finns på insidan som räknas – dina ben alltså.

Med Blåkläders storleksguide hjälper vi dig hitta rätt även när det kommer till passform. Antingen utgår du från dina kroppsmått eller så plockar du fram dina ex-favoritbyxor, mäter dem och jämför mot måtten i guiden. Och boom, din perfekta match kommer sitta perfekt.

Men om du kan, sväng förbi din lokala återförsäljare och prova! Bästa sättet att veta om man är helt rätt för varandra är såklart att ses i verkligheten.

KOLLA IN VÅRA ROMANTISKA KOMEDIER

Kundservice:
0325-66 19 10

Blåkläders Huvudkontor

Box 124

512 23 Svenljunga

Öppettider

Måndag-torsdag 07:30-16:30

Fredagar 07:30-15:15

Lunchstängt 12:00-12:45

Besöksadress

Prästagärdet 3

512 53 Svenljunga

© 2024 BLÅKLÄDER AB. Alla rättigheter förbehållna.