poster
ARBETSKLÄDER FÖR KVINNOR

KOMPLETTA DAMKOLLEKTIONER I ALLA YRKESKATEGORIER  

Även om arbetsbranschen länge har dominerats av män är det ingen tvekan om att kvinnor har rätt till samma alternativ och förutsättningar när det gäller arbetskläder. Därför kan vi på Blåkläder stolt konstatera att vi erbjuder kompletta damkollektioner i alla yrkeskategorier. Vi har till och med gravidbyxor.  

Blåkläders motto ”rätt klädd, trygg och snygg, inifrån och ut” skiljer inte på kön. Vilket vi också har bevisat i och med utvecklingen av våra kollektioner av arbetskläder för kvinnor de senaste åren. 

Sedan Blåkläder började satsa på kvinnors arbetskläder 2016 har denna produktkategori vuxit med över 200 artiklar, och arbetet har främst koncentrerats på att utöka nya kollektioner till att omfatta fler yrkesgrupper.  

Idag erbjuder vi kompletta kollektioner för kvinnor i alla yrkesgrupper. Vår motivation ligger i utmaningen att utveckla produkter som gör livet säkrare, enklare och bekvämare för alla kvinnor när de utför sitt dagliga arbete. 

Sedan starten på vår satsning har alla plagg utvecklats och tillverkats med hjälp av världens främsta experter – kvinnorna i branschen. Det är tack vare all ovärderlig feedback från dem som vi på Blåkläder har fått den fantastiska möjligheten att testa, ändra, testa, justera och testa igen tills det färdiga plagget passat perfekt. 

SE ALLA PRODUKTERFÖR KVINNOR
MISSA INTE NÅGON AV VÅRA ANDRA KOLLEKTIONER!KOLLA IN DEM HÄR!
REDO ATT UTRUSTA DIG?HITTA DIN ÅTERFÖRSÄLJARE
Kundservice:
0325-66 19 10

Blåkläders Huvudkontor

Box 124

512 23 Svenljunga

Öppettider

Måndag-torsdag 07:30-16:30

Fredagar 07:30-15:15

Lunchstängt 12:00-12:45

Besöksadress

Prästagärdet 3

512 53 Svenljunga

© 2024 BLÅKLÄDER AB. Alla rättigheter förbehållna.