ARBETSSKOGUIDE

Varför är det viktigt att använda arbetsskor?

BRY DIG OM DINA FÖTTER! 
Varje dag, över hela världen, har arbetare inom alla yrkeskategorier ett gemensamt problem; otillräckligt ergonomiska skor som orsakar skador och långvariga problem i till exempel rygg och underkropp. Detta är något som vi på Blåkläder vill sätta stopp för.  


Med varje komponent noggrant utvecklad och utvärderad uppfyller Blåkläders kollektion arbetsskor samma höga krav som vi har för våra högkvalitativa arbetskläder. Med vår egen läst, tillverkad och utvecklad från grunden, har vi fullständig kontroll över våra arbetsskor och hur de skapas. 

Vi vill att våra arbetsskor skyddar mot mer än vassa spikar, ogynnsamma ytor och yttre stötar. De bör underlätta och eliminera långsiktiga problem samt låta sina bärare köra järnet även efter jobbet.  

Tillsammans med ortopedteknikerna på Camp Pro, en av Skandinaviens ledande ortopediska kliniker, utvecklade vi en fotbädd som ger användarna stabilitet för foten, integration med skon och bibehållen dynamik i steget. Allt för att förhindra förslitningsskador såsom knä- och höftproblem, hälsporrar, smärta i nedre ryggen och inflammationer. Detta är enligt oss lika viktigt som att förhindra direkta, yttre stötar. 

Bry dig om dina fötter. Det kommer att ge dig möjlighet att arbeta hårdare och längre än någonsin.  


PERFEKT ERGONOMI GER STABILA FÖTTER VARJE DAG.

SÅHÄR GÖR VI DET.

FANTASTISK TRYCKFÖRDELNING 
TRYCKFÖRDELNING ÖVER STÖRRE KONTAKTYTA 
Fotbädden är utformad så att foten får så stor kontaktyta mot fotbädden och integrering med skon som möjligt. Detta fördelar belastningen för foten och ger en stödjande funktion och förebygger belastningsskador. 

OPTIMERAD STABILISERING 
STABILISERING GENOM HELA STEGET 
Fotbädden är rätt utformad för att, från hälinsättning, genom rullfasen till frånskjutsfasen, ge dynamik och stabilitet i steget. Hela denna rörelse har optimerats av ortopedingenjörer från Camp Pro. 

BIBEHÅLLEN STÖTABSORPTION  
BEVARA DEN NATURLIGA STÖTDÄMPNINGEN 
Foten har, helt naturligt, en överlägsen stötdämpning. Denna vill man inte ta bort utan istället bevara. Med ett väl valt stötdämpande material ökar komfort och minskar stötupptagning från andra delar av kroppen. 

SPANA IN VÅRATUTBUD AV ARBETSSKOR!
Växel:

0325-66 19 00

Kundservice:

0325-66 19 10

Blåkläders huvudkontor

Box 124

512 23 Svenljunga

Öppettider

Måndag-torsdag 07:30-16:30

Fredagar 07:30-15:15

Lunchstängt 12:00-12:45

Besöksadress

Prästagärdet 3

512 53 Svenljunga


© 2022 BLÅKLÄDER AB. Alla rättigheter förbehållna.