By continuing to use our website you agree to these terms and conditions. Read more about the integrity policy integritetspolicy.

THE COOLEST CATALOGUE ON THE PLANET

Blåkläders nya coola katalog för 2017 är här! I årets upplaga finns 179 helt nya produkter tillsammans med pålitliga och uppdaterade klassiker. Alla med Blåkläders unika kombination av funktion, slitstyrka, design och komfort.

En efterlängtad nyhet är en utökad satsning på yrkeskläder för tjejer. Satsningen grundar sig i utmaningen för företaget att kunna erbjuda produkter som gör de yrkesverksamma tjejernas vardag säkrare, enklare och bekvämare. Något som Blåkläder anser ska vara en självklarhet, oavsett kön. I årets upplaga finner ni även ett extra stort fokus på slutanvändarens fötter, allt från en ny skokollektion till hur man kan personanpassa sina arbetsskor med rätt sula.

Årets omslag pryds - liksom alltid - av hårt arbetande personer i deras faktiska arbetsmiljöer.

Katalogen trycks i närmare 100 000 exemplar, på 9 olika språk och distribueras i 18 länder. Den presenterar ett av marknadens bredaste sortiment av arbetskläder som består av 12 000 artiklar, fördelat på 650 modeller i 200 olika material och 125 färger.

Katalogen går att beställa via blåkläder.com och finns inom kort tillgänglig hos Blåkläders återförsäljare runt om landet. För de som önskar ta del av innehållet digitalt kommer katalogen att publiceras på Blåkläders hemsida samt Facebook.

Blåkläder strävar alltid efter att leva upp till användarnas krav och genom högteknologiska lösningar, rättvis produktion, smart logistik och effektiv distribution lever de upp till sin vision: rätt klädd, trygg och snygg, inifrån och ut. Detta garanterar säkra arbetskläder för alla de som bygger det som aldrig tidigare gjorts och utvecklar samhället för framtiden.