By continuing to use our website you agree to these terms and conditions. Read more about the integrity policy integritetspolicy.

BLÅKLÄDER – NY SPONSOR TILL DEN LEGENDARISKA FOTBOLLSKLUBBEN ST. PAULI!

Det svenska arbetsklädesmärket Blåkläder fortsätter att satsa på spännande sponsorsamarbeten. Denna gång har företaget skrivit ett avtal med den legendariska fotbollsklubben St. Pauli vars tradition och utmärkande attityd i fotbollssammanhang linjerar väl med Blåkläder som varumärke.

Blåkläder har sedan tidigare uppmärksammats tillsammans med en rad banbrytande samarbetspartners. Rymdfartspinjonärerna XCOR Aerospace och scenarbetarna från dödsmetallbandet In Flames för att nämna två. Den gemensamma nämnaren för dessa samarbeten är, förutom varumärkenas attityd, att Blåkläder valt att lägga fokus på personerna bakom framgången.

"Bakom ett företags framgång finns alla hårt arbetande personer som faktiskt gör slutprodukten möjlig. Det är dessa personer vi vill fokusera på och ge dem de optimala förutsättningarna som de förtjänar", säger Kalle Larsson, Global Marketing Manager på Blåkläder.

Samarbetet med St. Pauli är inget undantag. Blåkläder kommer som officiell sponsor för arbetskläder förse St. Paulis värdefulla materialförvaltare med arbetskläder och därmed ge dem rätt förutsättningar för det arbete de dagligen utför.

Internationella företag ser FC St. Pauli som en alltmer attraktiv partner och detta gör oss stolta. Blåkläder är kända runt om i världen som en av de bästa producenterna av högkvalitativa arbetskläder. Av den anledningen är vi väldigt glada att välkomna Blåkläder ombord”, säger Andreas Rettig, Business Manager i FC St. Pauli.

St. Pauli är kända för sin trogna supporterskara och speciella kultur och är en utav de största idrottsföreningarna i Tyskland räknat till antalet medlemmar.

För närvarande spelar klubbens förstalag i Tysklands andraliga på Millerntorstadion nära Reeperbahn.